Overvejer du en tilbygning til dit nuværende hus for at få mere plads?

Er der et behov for ekstra plads i din bolig? Uanset om det er til opbevaring af bilen, et større garage til værktøjet, eller et ekstra værelse til børnene, kan en tilbygning være den ideelle løsning. Det er vigtigt at undersøge mulighederne og søge professionel rådgivning for at finde den bedste løsning for dit hjem.

Byggetilladelse er ofte nødvendig, især hvis du bygger over et bestemt antal m2. Dette er for at sikre, at du overholder byggelovgivningen og at dit byggeri er sikkert.

Hos Din Rådgivende Ingeniør er vi eksperter i både tilbygninger og ombygninger. Hvis du overvejer at foretage ændringer i form af ombygning af dit hjem, for eksempel ved at fjerne eller tilføje vægge, nyt badeværelse eller ændre indretning, kan en ombygning være den rette vej at gå.

Vi kan rådgive dig gennem hele processen, fra idé til færdigt projekt og sørge for, at alle nødvendige tilladelser er på plads.

Uanset om det er en tilbygning til et 70'er hus, en ombygning af et 60'er hus, eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder vores ekspertise og hjælp i området Aalborg, Århus, København, Odense og resten af Danmark. Hos os kan alt lade sig gøre.

tilbygning