Mangler du en LCA beregninger af dit nybyggeri?

Fra nytår 2023 er det et krav i bygningsreglementet at der ved færdigmelding af et nybyggeri skal foreligge en LCA beregning. Vores erfarne team af LCA-specialister står klar til at levere pålidelige LCA resultater af høj kvalitet. Vores mål er at levere service, der overgår dine forventninger og at hjælpe dig med at opnå dine projektmål.

LCA-beregninger af dit nybyggeri.

Bygge- og anlægsbranchen står for 30% af den samlede CO2 udledning i Danmark. Derfor er der blevet indført krav om at der skal udføres livscyklusvurderinger (LCA) for alt nybyggeri i Danmark.

For nybyggeri større end 1000 m2 er der også indført en grænseværdi på 12 kg CO2 / m2 / år. Hos DINRI har vi et team af LCA-specialister, der kan levere LCA beregninger for alt slags nybyggeri, der er dækket af de nye krav.

Hvis du står med et nybyggeri i Aalborg, Århus, København, Odense eller et andet sted i Danmark, der er dækket af de nye krav til LCA beregninger, så er DINRI det rette sted for dig. Vi vil være glade for at høre om dit projekt og diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

LCA