1

Meshal Al-Zohairi

Stifter | Konstruktionsingeniør | Konsulent i Svanemærket Byggeri

Uddannelse:

  • Diplomingeniør i byggeri (Aarhus Universitet)

Speciale i bærende konstruktioner.

  • Konsulent i Svanemærket Byggeri


Erfaring med bærende konstruktioner:
Min ekspertise omfatter bærende konstruktioner i alle typer murværk, træ-, stål- og betonkonstruktioner. Dette giver mig de nødvendige værktøjer til at arbejde med renoveringsprojekter og nybyggeri i alle størrelser.

Arbejde i rådgivende ingeniørfirma:
Jeg har arbejdet og fortsætter med at arbejde hos et stort landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, hvilket sikrer, at min erfaring og viden udvikles kontinuerligt.

Erfaring med betonelementer og kvalitetssikring:
Desuden har jeg arbejdet hos en betonelementleverandør og været ansvarlig for kvalitetssikring. Dette har givet mig en dyb forståelse for de krav, som de udførende skal opfylde.

Samarbejde med forskellige byggetekniske baggrunde:
Jeg samarbejder med fagfolk fra forskellige byggetekniske baggrunde, hvilket kommer både kunder og den udførende part til gode.

1

Salim Nazzal

Stifter | Konstruktionsingeniør | Civilingeniør (cand.polyt.)

Uddannelse:

  • Diplomingeniør i byggeri (Aarhus Universitet)

Speciale i bærende konstruktioner.

  • Civilingeniør, cand.polyt. (Aarhus Universitet)

Master of Science (MSc) in Engineering (Civil and Architectural Engineering).


Erfaring med bærende konstruktioner:
Salim har en bred faglig erfaring, der spænder fra mindre tilbygninger til unikke luksusvillaer og store fleretagers boligprojekter. Både de små og større projekter har bidraget til at udvide min værktøjskasse, så jeg i dag kan arbejde med forskellige konstruktionsmaterialer, herunder murværk, træ, stål og beton. Hvert materiale har sine fordele og ulemper, og vi ved, hvornår det er bedst at anvende de rette konstruktioner til dit byggeri

Specialeafhandling:
Salim er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet og har studeret et semester på California State University for at lære om den amerikanske approach til ingeniørfaget og dygtiggøre sig inden for dynamisk påvirkede konstruktioner. Han vendte siden hjem for at færdiggøre sin specialeafhandling inden for stålsamlinger udsat for cykliske laster. Afhandlingen har sidenhen kulmineret i en videnskabelig artikel i det britiske journal Engineering Structures Volume 237, 15 June 2021, 111928.

Ekspert i stålkonstruktioner:
Salim har beskæftiget sig med stålkonstruktioner, både når det drejer sig om en enkelt overligger, der erstatter en nedbrudt væg, og store stålrammekonstruktioner med over 30 meters spænd. Salim kan hjælpe dig med at vælge de rette stålprofiler til dit projekt og sikre, at din stålkonstruktion er korrekt svejset og boltet sammen.

Bæredygtigt træbyggeri:
Bæredygtighed og træbyggeri er begreber, der er i perfekt harmoni og som vil forme fremtiden. Hos DINRI er vi derfor stolte af at kunne tilbyde Salims erfaring med at projektere træbyggeri, især inden for limtræsprojekter. Så tøv ikke med at kontakte DINRI, hvis du ønsker et bæredygtigt træbyggeri.